Kispályás foci

2023.09.26. 14:24

Tavaly óta sokat fejlődött az újirázi focicsapat

A Kistelepülések Kispályás Labdarúgó Bajnokságának döntőjébe juthatnak.

B.Kiss Andrea

Az összeszokott Újirázi Focicsapat

Forrás: B. Kiss Andrea

Nagyon sokat fejlődött az újirázi focicsapat az elmúlt egy évben Tóth Márton, az MLSZ Békés megyei koordinátora, a Békéscsabai Előre megyei focicsapat egykori kapusa szerint, amit az eredmények is alátámasztanak.

– A Kistelepülések Kispályás Labdarúgó Bajnokságán immár a második évben indultak el az újiráziak. A kezdeményezés célja, hogy ne hagyják kihalni a kis falvakból a futballt – tudtuk meg még a májusi bajnokságon a megyei koordinátortól. Az újirázi csapat szeptember 23-án Csökmővel és Darvassal mérkőzött meg hazai pályán. A meccs – amit sok szurkoló is figyelemmel kísért, megtöltve élettel a futballpályát – újirázi győzelemmel zárult. Újiráz-Darvas 3-0, Darvas – Csökmő 0-6, Csökmő – Újiráz 2-2 lett az eredmény, így Újiráz maradt az élen 10 ponttal. Csökmőnek 7, Darvasnak 0 pontja van.

ujiraz-labdarugas-haon
Lelkesen rúgták a bőrt a focisták
Forrás: B. Kiss Andrea

A következő mérkőzés Darvason lesz, amivel véget is ér a forduló. A győztes csapat bejut Békéscsabára, ahol a többi csoportgyőztessel mérkőzhet a nagy kupáért. Ezt követően majd jövő tavasszal folytatódik a Kistelepülések Kispályás Labdarúgó Bajnoksága.  

Az újirázi csapat jelenlegi tagjai: Nagy-Kárpás Tamás, Nagy Dániel, Nagy Dominik, Hőgyes Lajos, Nacsa Szabolcs, Gajda László, Gajda Levente, Héder Márk, Eke Attila, Jakab József, Varga József és Sebők László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában