Fantasztikus teljesítmény

2023.09.28. 13:59

Új magyar rekordot állított fel a hadházi labdazsonglőr – videóval

Haon.hu

László Gyula rekorddöntés közben | Forrás: Puskás Akadémia

Ahogy már arról korábban beszámoltunk, László Gyulát, a hajdúhadházi labdazsonglőrt ebben az idényben a Puskás Akadémia hivatalosan szerződtette. Gyuszi a mérkőzések előtt és a félidei szünetekben szórakoztatja a Pancho Aréna közönségét látványos trükkökkel. A hajdúsági sportoló az elmúlt hétvégén azonban egy egyszerű bemutatónál jóval nagyobb kihívásra vállalkozott.

Aki követi a pályafutását, már megszokhatta, hogy László Gyula egyre-másra döntögeti a csúcsokat – a Puskás hangulatfelelőse ezúttal hazai pályán kísérelt meg átadni egy magyar rekordot a múltnak a Puskás–Paks bajnoki összecsapás szünetében – áll a Puskás Akadémia közleményeben. A feladat ezúttal sem volt egyszerű, hajdúhadházi labdazsonglőrnek a labdát a feje tetején egyensúlyozva kellett elsétálnia az egyik alapvonaltól a másikig – egy perc alatt. Gyuszinak újra összejött a csúcsdöntés, a stadion közönsége és a melegítő játékosok is vastapssal díjazták a nem mindennapi teljesítményt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában