Röplabda

2023.09.01. 14:44

Nem dőlnek a kardjukba az eredmények miatt

Fodor Antal vezetőedző szerint a Debreceni Egyetem alakulata hasznos tapasztalatokat szerezhetett.

Haon.hu

Felkészülési tornán vettek részt a debreceni röpisek

Forrás: deac.hu

A DEAC férfi röplabdacsapata Kazincbarcikán vett részt egy felkészülési tornán szerdán. Fodor Antal legénysége az U19-es magyar válogatottat legyőzte, ellenben a Miskolccal és a házigazdával nem bírt, így a harmadik helyen végzett. Érdekesség, hogy minden találkozó három szettig tartott – számoltak be róla a klub honlapján.

A szervákban fejlődniük kell

– Nem dőlünk a kardunkba az eredmények miatt, hiszen ezt a viadalt a kísérletézésre használtuk fel, ezért mindenki bizonyítási lehetőséget kapott. Nem lehetett teljes a keretünk, ugyanis Bagics Balázs és Remete László nem tarthatott velünk, Kiss Imre pedig a Barcika elleni meccsen megsérült. 

Szerencsére Imivel a jelek szerint nincs komolyabb baj, de nem akartunk kockáztatni, emiatt a Miskolccal vívott összecsapáson már nem vetettük be. A nyitásfogadásunk jól működött a találkozókon, de a szervákban fejlődnünk kell, bár ebben a játékelemben is akadtak biztató momentumaink.

A sáncmunkában és a támadásszervezésben egyaránt látok bőven esélyt az előrelépésre. Összességében elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, külön szeretném megdicsérni Dorogi Mátét és Veres Bencét – összegzett a vezetőedző.

Csütörtökön az U19-es nemzeti együttessel találkoztak edzőmérkőzésen. Ugyan az összecsapást 3:1-re elveszítették a cívisvárosiak, ám az eredményből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, hiszen kis túlzással soha nem látott összetételben vették fel a harcot.

A DEAC eredményei a miskolci tornán
DEAC-U19-es magyar válogatott 2:1
Kazincbarcika-DEAC 2:1
Miskolc-DEAC 3:0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában