Labdarúgás

2023.09.29. 16:59

A DEAC vasárnap matinémérkőzést vív a DVTK II. ellen

Tóth Dániel, a debreceni NB III.-as focicsapat kapusa nehéz összecsapásra számít Miskolcon.

Haon.hu

Tóth Dániel szerint nehéz meccs vár rájuk

Forrás: deac.hu

Nem sült el jól a Debreceni Egyetem labdarúgóinak legutóbbi meccse az NB III. Északkeleti csoportjában, ugyanis a fekete-fehérek 2–0-s vereséget szenvedtek hazai pályán a Tiszafüredtől. A rosszul sikerült bajnokiról kapusuk, Tóth Dániel mondta el véleményét a klub honlapjának.

– A pontvadászatban nálunk gyengébben szereplő csapat ellen kaptunk ki, ám ettől függetlenül hazai pályán nekünk minden vereség nagy csalódást jelent. Itthon többnyire jól teljesítünk, már csak ezért is muszáj lesz javítanunk a hétvégén – utalt a vasárnap 11 órától rendezendő idegenbeli, DVTK II. elleni bajnoki találkozóra a hálóőr.

Tele fiatalokkal

Az ötödik helyen álló DEAC tehát a 12. pozíciót elfoglaló miskolciakhoz utazik, a házigazdák legutóbb 1–0-ra kaptak ki a Kisvárda második gárdájától. A Diósgyőr II. eddig három győzelmet és 5 vereséget számlál.

– Nem rossz csapat az ellenfél, tele fiatal, bizonyítani vágyó játékossal. Bizonyára az első gárdából többen kint lesznek megnézni a második együttesük teljesítményét, ez még motiváltabbá teheti őket. Nehéz meccsre számítok, ráadásul mi igen ritkán szoktunk délelőtt 11 órától játszani, ez sem könnyíti meg a dolgunkat. De mindenképpen a három pontért megyünk Borsodba – fogalmazott Tóth Dániel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában