Kézilabda

2023.08.15. 12:34

Visszavághat a Bistrita együttesének a Loki

Háromcsapatos nemzetközi torna házigazdája lesz a DVSC Schaeffler, az ázsiai BL-győztes dél-koreai Sugar Gliders gárdája is érkezik a Hódosba.

Haon.hu

Gabriel jó védései is kellenek majd

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Újabb felkészülési mérkőzések várnak a DVSC Schaeffler csapatára a héten: Szilágyi Zoltán alakulata háromcsapatos nemzetközi torna házigazdája lesz. A Gloria Bistrita és az ázsiai BL-győztes dél-koreai Sugar Gliders gárdája érkezik a Hódosba. Szerdán 18 órától a románok ellen mérkőznek meg a lokisták, akiknek friss emlékeik lehetnek az együttesről, hiszen nemrégiben, az Erdély Kapuja Kupa döntőjében már összecsaptak. Akkor a debreceniek játékába sok hiba csúszott, gyengén kéziztek a piros-fehérek, a Bistrita ellenben hengerelt, így magabiztos, 31–22-es sikert aratott. Most itt a remek lehetőség, hogy visszavágjon a DVSC a románoknak. 

Pénteken 11 órától pedig a Sugar Gliders ellen meccselnek Hámori Konszuéláék, akiknek már nem sok van vissza az alapozásból, hiszen az NB I. első fordulójában, szeptember 1-jén az Fehérvár otthonában megkezdik szereplésüket a 2023/24-es szezonban. Majd pedig szeptember 9-én a Bajnokok Ligájában is „indul a móka” a Loki számára.

A felkészülési mérkőzésekre a Hódosba a belépés díjtalan. Csütörtökön délután öttől a Bistrita és a Sugar Gliders feszül egymásnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában