Labdarúgás

2023.07.18. 13:05

Kerkez Milos a hajdú-bihari II. osztályba is mehetett volna a Premier League helyett

A magyar válogatott futballista leigazolásáért a topcsapatok mellett a Konyár SE is harcban állt.

Bakos Attila

Kerkez Milos a Laziónak lőtt gólját ünnepli | Forrás: MTI-archív

Az év magyar átigazolása már minden bizonnyal megtörtént azzal, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpool FC-hez szerződött. Azonban egy másik magyar válogatott labdarúgó is lázban tartja az utóbbi napokban a hazai, de túlzás nélkül a nemzetközi futballvilágot is. Az AZ Alkmaar 19 éves balhátvédje, Kerkez Milos iránt számos top bajnokságban szereplő együttes érdeklődött az elmúlt időszakban. Egy darabig úgy tűnt, hogy az olasz Serie A ezüstérmesének, a Laziónak a játékosa lesz, de az utóbbi napok eseményi alapján szinte biztos, hogy a nemzeti együttes csapatkapitánya után Kerkez is a Premier League-be veszi az irányt.

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szerint a fiatal védő kedden megérkezett Angliába, az AFC Bournemouth gárdájához az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokra, hogy aztán aláírjon a cseresznyésekhez 15,5 millió eurós kivásárlási árért cserében. 

Kiderült azonban, hogy nem csak a szűk elitből mutattak élénk érdeklődést Kerkez Milos iránt, hiszen a hír kapcsán a Hajdú-Bihar vármegyei II. osztályban szereplő Konyár SE facebook-oldalán is megjelent egy bejegyzés.

 

Eszerint az előző idényben ötödik helyen végző együttes hiába nyújtott be rendkívüli ajánlatot a futballistáért, úgy látszik, „a meccs utáni kajálások és italozások” nem győzték meg a válogatott játékost, így a klub sajnos kiesett az érte folytatott versenyből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában