Egyetemi labdarúgás

2023.06.29. 21:05

Megvannak a Buzánszky Kupa és a Kozma Mihály Futsal Kupa győztesei

Forrás: Molnár Péter

Utolsó, legfontosabb mérkőzéseihez érkezett csütörtökön a 2021-ben az Év szabadidős sporteseményének választott Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa tavaszi fordulója, amely márciusban indult útjára, illetve véget értek az áprilisban kezdődött Kozma Mihály Futsal Kupa küzdelmei is. Mind a két torna nagy hagyományokkal rendelkezik a Debreceni Egyetem és a város berkein belül. 

Utóbbi győztese a Socca Hungary-Sinter FC lett, amely 5–3-as győzelmet aratott a Jégkorszak FC felett a döntőben. A Buzánszky Kupa harmadik diviziójának fináléjában a The neighborhood FC nyert büntetőkkel az Elastico FC-vel szemben. A második divizió döntőjében a Sinter FC Akadémia győzte le a Debreceni Református Hittudományi Egyetem gárdáját. Az Elnöki Kupát a Felrúglak LSL csapatával szemben a Jaffa SE szerezte meg, a Szuperliga győztese pedig az A-MEN FC lett, amely a SOCCA-Hungary Sinter FC-n kerekedett felül a fináléban. 

A férfi döntők előtt a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa női ligájának gálamérkőzését láthatták a kilátogatók. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában