DVSC

2023.06.22. 11:22

A nyaralás alatt is kirobbanó formában van a Loki kézise

A francia légiós a szünet alatt sem engedte el magát.

Forrás: Catherine Gabriel-Instagram

Szerte a világban nyári pihenőjüket töltik az élsportolók, így a DVSC Schaeffler kézilabdásai is. Az elmúlt hetekben volt, aki Párizsban osztott meg magáról fotót a közösségi médiában. A legfrissebb nyaralós képet Catherine Gabriel tette közzé Instagram-oldalán, s jól látható, tengerparton igyekszik feltölteni az akksikat a francia kapus. 

dvsc-schaeffler-catherine-gabriel-haon-sport-hajdu-bihar
Forrás: Catherine Gabriel-Instagram

Fontos a regeneráció 

A tavalyi szezonban a Cathy becenévre hallgató portás hamar belopta magát a debreceni ultrák szívébe, s bravúrt bravúrra halmozva nőtte ki magát az NB I. egyik legjobb kapusává. Nem csoda, hogy a légiós igyekszik feltöltődni a következő idényre, hiszen a két bronzéremmel a Vasutas játékosai magasra tették a mércét. Ezen felül pedig, ahogy már korábban beszámoltunk róla, a Bajnokok Ligájában is szerepelni fog jövőre a Lokomotív. Szükségük lesz tehát az energiára a cívisvárosi lányoknak, ha mindhárom sorozatban szeretnének kimagasló teljesítményt nyújtani. A BL-ben nem lehet túlzó elvárásokat támasztani a hölgyek elé, de abban biztosak lehetünk, hogy a Hódos Imre Sportcsarnokban a világ legjobb együttesei sem mehetnek majd biztosra Szilágyi Zoltánék ellen. 

OK 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában