Labdarúgás

2023.05.05. 21:00

Rangadót vív a kis Loki

Hétvégén többek között pályára lép a HSE és a DEAC is.

Forrás: Napló-archív

Izgalmasnak ígérkező mérkőzésen kell bizonyítania a DVSC II.-nek az NB III. Keleti csoportjának 36. fordulójában, hiszen hazai környezetben fogadják az egy pozícióval mögöttük elhelyezkedő Karcag együttesét. Amennyiben sikerül győzni Máté Péter csapatának, akkor négy egységre leszakíthatják maguktól ellenfelüket, s akár a negyedik helyre is felléphetnek a tabellán. Előzetesen a piros-fehérek számíthatnak a rangadó esélyesének, de nem árt vigyázni a karcagiakkal, hiszen sokszor okoztak már meglepetést az idei kiírásban. 

A DEAC csapatára sem vár egyszerű feladat, Bényei Balázsék Kisvárdára látogatnak, ahol sosem egyszerű a vendég együttesek dolga. A Szabolcs vármegyeiek jelenleg hetedik helyen állnak a tabellán, s biztosan motiválja őket, hogy akár a negyedik pozícióba is kerülhetnek a többi összecsapás eredményétől függően, ha sikerül két vállra fektetni a debrecenieket. 

A HSE gárdájának is hatalmas a tét, meg kell verni a Pénzügyőr együttesét idegenben. A 15. helyen álló fürdővárosiak győzelem esetén a 9. pozícióban is zárhatják a fordulót. 

A DVSC és a DEAC találkozóját vasárnap 11 órától, míg a HSE meccsét 17 órától rendezik. 

OK 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában