Labdarúgás

2023.04.26. 20:10

Sorozatban harmadjára győzött a kis Loki

A DVSC II. 2–0-ra verte a Tiszafüredet.

Forrás: Czinege Melinda

Nincs megállás az NB III. Keleti csoport küzdelmeiben, a vasárnap Diósgyőrben győztes (5-1) DVSC II. szerdán újabb bajnokit vívott. A piros-fehérek a Tiszafüred együttesét fogadták a Dóczy utcai egyetemi sporttelepen, mégpedig a győzelem reményében, írja a DVSC hivatalos oldala.
Ennek megfelelően Máté Péter vezetőedző legénysége igyekezett ráerőltetni az akaratát a vendégekre, ám az első félidőben nem sikerült betalálnia. Nem úgy szünet után! 

A kis Loki próbálkozásai a második játékrészben már eredményt hoztak, a mieink Tordai Balázs és Kozma Bence góljaival megszerezték a három pontot, ezzel utóbbi 6 meccsükön egy döntetlen mellett ötödik alkalommal győztek.

Folytatás vasárnap a Sényő otthonában. 

HBN

A tények:
NB III. Keleti csoport, 34. forduló.
DVSC II.-Tiszafüred 2–0 (0–0)
Debrecen, 200 néző. Vezette: Németh G.
DVSC II.: Kovács P. – Tordai, Szabó K., Lipcsei, Hornyák, Sipos, Kozma (Fábián, 80.), Farkas T. (Sárosi, 58.), Bökönyi (Takács B., 80.), Tovmasyan (Kócs-Washburn, 58.), Batai (Pelles, 72.). Vezetőedző: Máté Péter.
Gól: Tordai (58.), Kozma (64.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában