Röplabda

2023.04.22. 12:54

Az új cél, hogy veretlenül zárjanak

Szabó Csenge szerint a Debreceni Egyetem alakulata nem veheti félvállról a következő ellenfelét.

A DEAC ői röpisei győzelemre készülnek

Forrás: deac.hu

A DEAC női röplabdázói az alsóház utolsó hazai meccsén a Kunhegyest látják vendégül a DESOK-ban, a találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik. Kuszkó Zsolt tanítványai a rájátszásban három kör után hibátlan mutatóval rendelkeznek, míg a kunhegyesiek egy győzelem mellett kétszer kikaptak. 

Amint arról a DEAC honlapján beszámoltak, a debreceniek az alapszakaszban itthon és idegenben is 3:0-ra verték a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyeieket.

Elvárható a győzelem

– Nem szabad lebecsülni a Kunhegyest, hiszen az Egertől és a Kecskeméttől is szettet lopott, ettől függetlenül elvárható tőlünk a győzelem – kezdte a beszélgetést Szabó Csenge. – Abban bízom, hogy magabiztos játékkal rukkolunk elő, remélhetőleg keveset fogunk hibázni. 

Örülünk, hogy hazai környezetben, saját közönségünk előtt léphetünk pályára. Sajnos nem tudtunk bejutni a felsőházba, így az új célunk az, hogy veretlenül zárjuk az alsóházat

 – mutatott rá a DEAC csapatkapitánya.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában