Kézilabda

2023.03.21. 15:16

Helyzetjelentést adott az állapotáról Jovovics Jovana, elárulta, hogy halad a rehabilitációja

Napi szinten a visszatérésén dolgozik a DVSC kézise.

A Spanyolországban elvégzett könyökműtét után Újvidéken teszi meg a visszatérés felé vezető út első lépéseit Jovovics Jovana

Forrás: DVSC Schaeffler

Február végén, Madridban Cesar Flores műtötte meg a DVSC Schaeffler átlövőjének, Jovovics Jovanának a jobb könyökét, amely még a Győr elleni bajnoki meccsen sérült meg. A játékos az operáció után Újvidéken kezdte meg a rehabilitációs munkát Nikola Andrics irányításával. A szerb gyógytornász kemény tempót diktál, napi négy-öt órát dolgozik Jovival.

– Minden rendben van, szépen haladunk a rehabilitációval – mondta a csapat honlapjának Jovovics Jovana. – Szerencsére nem érzek fájdalmat, minden gyakorlatot meg tudok csinálni. Általában délután öttől tízig tart a rehabilitációs edzés. Természetesen sűrűn beszélek a lányokkal és az Érd elleni meccset is megnéztem. Ahogy olyan állapotban lesz a műtött kezem, hogy vezethetek, elmegyek néhány napra Debrecenbe, remélem egy meccset is meg tudok nézni. A tervek szerint a nyári felkészülést már együtt kezdem a csapattal és remélem fokozatosan teljes értékű munkát végezhetek majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában