NB III. Keleti csoport

2023.02.12. 20:12

Magabiztos győzelmet aratott a HSE Békéscsabán

Dan-Marius Constantinescu (balra) mesterhármast lőtt Békéscsabán | Forrás: Napló-archív

A hétvégén a téli szünetet követően folytatódtak a labdarúgó NB III. Keleti csoport küzdelmei. A DVSC II.–DEAC városi rangadót március elsejére halasztották, mert a Dóczy utcai pályát játékra alkalmatlannak nyilvánította a Magyar Labdarúgó-szövetség.

A Hajdúszoboszlói Sportegyesület futballistái azonban belevetették magukat a küzdelmekbe a Békéscsaba második csapatának az otthonában. Előzetesen a fürdővárosiak voltak a meccs esélyesei, hiszen ők a 9. helyről várták az összecsapást, a viharsarki lilák pedig a legutolsó helyről, mindössze kilenc pontot gyűjtve. Ennek megfelelően a HSE a lényegi kérdéseket már az első félidőben eldöntötte, hiszen Kónya Csaba és Konstantinescu révén a szünetben már 2–0-ra vezetett.

A fordulás után Constantinescu további két illetve Fenyőfalvi Csaba egy találatával már 5–0-ra is vezettek a szoboszlóiak. A csabaiaktól egyetlen szépítő gólra futotta, így 5–1-es nagy arányú győzelemmel térhettek haza a hajdúságiak.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában