Atlétika

2023.02.13. 13:26

Három érmet hoztak Debrecenbe Budapestről a DSI-sek

Február 11-12. között a BOK Csarnokban rendezték a Magyar Atlétikai Szövetség fedett pályás versenyét.

Török Gergely

Forrás: MW-archív

A DSI Debrecen közleménye szerint a fővárosi viadalon a klub négy atlétája állt rajthoz, hárman éremmel térhettek haza. Török Gergely magasugró 203 centin kezdett, mely magasságot másodjára teljesítette, a 206-ot pedig harmadikra. A 209-es magasságot első kísérletre átugrotta. Mivel riválisa, Jankovics Dániel háromszor is leverte a lécet, így Magyar Zoltán tanítványa állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

Népes, 28 fős mezőny gyűlt össze a férfi 800-on, mely táv végén Oláh Máté a harmadikként haladt át a célvonalon (1:51.71) és vehette át a bronzérmet. Mint ahogy Pintér Erik is, aki második próbálkozásra 6 méter 78 centiig jutott és zárta a 3. helyen a távolugrást. Csapó Tamás egyre jobb formában van, ezt bizonyítja, hogy megjavította idei legjobbját, 13.56-ra lökve a szert negyedikként végzett a súlylökők között. Svercsók Barbara 5.18-at teljesítve a 8. helyet szerezte meg távolugrásban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában