Futsal

2023.02.04. 21:15

A DEAC futsalcsapata újabb lépést tett az alapszakasz-győzelem felé

A debreceniek nagy fölénnyel nyertek.

Quirikó Vivien csapat öt gólt lőtt

Forrás: Napló-archív

A DEAC női futsalosai a Budaörs csapatát fogadták szombaton a DESOK-ban. Quirikó Vivien csapatába visszatérhetett Krascsenics Csilla, aki az utóbbi időben csípősérülés miatt nem léphetett pályára. A kulcsember két góllal vette ki a részét a magabiztos sikerből – tudatta a klub közlésében.

Nem sokat kellett várni az első debreceni lövésre, Nagy Anikó próbálkozását védte a budaörsiek kapusa, Pető Barbara. Nem sokkal később Oláh Bernadett tesztelte Torma Lillát, de a hazai hálóőr magabiztosan hárított. Aztán Horváth Viktória járt közel a gólszerzéshez, ám a kapufa kibabrált vele.

Végül az ötödik percben a hajdúságiak megszerezték a vezetést, Torma indítását követően Pető próbált tisztázni, de ez nem jött össze, így Krascsenics Csilla pár lépésről gurította a labdát az üres kapuba.

A vezetés megszerzése után is a DEAC játékosai diktálták az iramot, így nem érdemtelenül duplázták meg a fórukat a kilencedik percben, ekkor Gajzágó Flóra egy szép szólót fejezett be eredményesen. A szünetig újabb találat már nem született, pedig akadtak ígéretes helyzetek.

Szerencsére a második félidő is úgy alakult, ahogy a debreceniek tervezték.

A huszonhetedik minutumban Fülöp Diána iramodott meg, majd a játékszert a bal alsóba küldte, ezzel már háromra nőtt az előnyük. A hátralévő időben sem lassítottak: Horváth Vikinek egy szabadrúgás-variációt követően sült el a lába, majd az 5-0-s végeredményt a 39. percben Krascsenics állította be, aki először a kapufát találta el, de a kipattanónál már pontosabban célzott.

Az együttes a magabiztos sikerének hála újabb lépést tett az alapszakasz-győzelem felé.

NB I. 15. forduló


DEAC-Budaörs 5-0 (2-0)


DESOK, vezette: Szűcs László, asszisztensek: Juhász Dániel, Varga Görgy.


Gólszerzők: Krascsenics (5., 39.), Gajzágó (9.), Fülöp (27.), Horváth V. (30.)


A DEAC összeállítása: Torma – Tóth N., Üveges, Nagy A., Horváth V. Cserék: Kopjári, Csepregi, Pócsik, Krascsenics, Fülöp, Gajzágó, Czégény, Tóth A. Vezetőedző: Quirikó Vivien.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában