Labdarúgás

2023.01.02. 16:23

Hrabina Alex Nyíregyházára igazolt

A kapus a Lokival való „szakítás” után visszatért a nevelőegyesületébe.

Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

Pár nap alatt csapatot talált magának Hrabina Alex, aki év végén bontott szerződést a DVSC-vel. A 27 éves kapust nem kell bemutatnia szabolcsi szurkolóknak, hiszen Nyíregyházán ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, és most visszatér nevelőegyesületébe.

– Régóta ismerjük egymást Fekete Tivadarral, aki amikor megkeresett, örömmel mondtam igent. Sok szép emlék köt Nyíregyházához, itt mutatkoztam be az NB II.-ben, innen lettem korosztályos válogatott, itt nevelkedtem, végig jártam az utánpótlás csapatokat.

Azóta rutinosabb lettem, remek képzést kaptam, és az élvonalban is védhettem. 

Bízom abban, hogy sok szép sikert érünk el a Szparival. Hazatértem – mondta a másodosztályú egyesület oldalán Hrabina Alex.

A 190 cm magas korábbi korosztályos válogatott hálóőr legutóbb Debrecenben védett, előtte volt a Szolnok, a Békéscsaba, a Cigánd, a Gyirmót és a Budaörs kapusa is. A kapus volt próbajátékon több külföldi csapatnál, így a Norwich, a Stoke City és a Fulham is tesztelte.

– Örülök annak, hogy az első igazolás melyet megköthetek a klubnál, egy olyan játékos, aki ezer szállal kötődik Nyíregyházához. Fontosnak tartom, hogy minél több olyan labdarúgó legyen, aki Szpari nevelés. Alexet utánpótlás korától ismerem, jó képességekkel rendelkezik, aki az elmúlt időszakban a legmagasabb osztályban is bizonyította, hogy lehet rá számítani. Bízom abban, hogy nagy segítségünkre lesz – mondta Fekete Tivadar sportigazgató.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában