Kézilabda

2023.01.25. 12:10

Negyedmilliós bírságot kapott a debreceni klub

A DVSC Schaeffler kéréssel fordult szurkolóikhoz.

A szurkolók fegyelmezettségét kéri a DVSC Schaeffler kézilabdacspat.

Forrás: DVSC Schaeffler hivatalos oldala

– A 2022. december 30-án lejátszott DVSC Schaeffler – Győri Audi ETO KC mérkőzésen történtek miatt összesen 250 ezer forint pénzbírsággal sújtották klubunkat. Ha a jövőben hasonló vétséget követnek el a szurkolók, a klub sokkal súlyosabb büntetésre számíthat – tudatta az alakulat szerdán.

A DVSC Schaeffler – Győri Audi ETOK KC mérkőzés hajrájában sör került a pályára, emiatt a Magyar Kézilabda Szövetség Etikai és Fegyelmi Bizottságának Fegyelmi Tanácsa 100 ezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta a DVSC Kézilabda Kft.-t.

A bizottság a mérkőzésről készült felvétel megtekintése alapján öt alkalommal fedezett fel sértő rigmusokat, amiért további 150 ezer forint pénzbüntetést szabott ki a klubra.

Az alakulat kéri a szurkolóit, hogy a jövőben tartózkodjanak a hasonló megnyilvánulásoktól, mert újabb fegyelmi vétségek esetén az együttest a mostaninál jóval súlyosabb büntetéssel, végső esetben akár pályabezárással is sújthatják!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában