Futsal

2023.01.30. 21:58

Gólzáporos meccset húzott be a DEAC Nyíregyházán

Forrás: Pusztai Sándor / szon.hu

Fotó:

Keleti rangadót játszottak hétfő este a férfi futsal NB I. 20. körében. A DEAC a Nyíregyháza alakulatához látogatott, és szerezte meg a vezetést Tóth Attila révén a 11. percben. A szabolcsiak részéről nem sokkal később Kovács Erik egyenlített, majd Harmati találatával újra a debrecenieknél volt az előny. Caique a második játékrész 5. percében egalizált, majd Arango és Tóth Attila is beköszönt, így kettővel elléptek az egyetemisták. Az utolsó 4 percre is jutott még gólváltás, előbb a hazaiktól Kovács Béla volt eredményes, az utolsó szó azonban Arangóé volt, így 5–3-ra nyert a debreceni klub.

A tények

Férfi Futsal NB I. 20. forduló

Á Stúdió Futsal Nyíregyháza–DEAC 0–0 (0–0)

Nyíregyháza, Continental Aréna. Vezette: Tamási Patrik (Deme Rajmund, Mákos Márk).

Nyíregyháza: Szabolcsi - Caique, Ladányi, Kovács B., Maneca. Csere: Hegyes, Varga D., Kovács G., Urr, Kovács E., Lakatos, Bagdi. Vezetőedző: Lovas Norbert.

DEAC: Tóth Be. – Deiby Arango, Thiago, Tóth A., Szabó J. Csere: Krajcsi B., Vass O., Nagy B., Harmati T.,SZatmári Á., Rácz Zs., Sándor K., Tóth Ba. Vezetőedző: Elek Gergő.

Gól: Kovács E. (13.), Caique (25.), Kovács B. (36.), ill. Tóth A. (11., 35.), Harmati (17.), Arango (31., 39.).

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában