Elátkozott debreceni este

2022.12.09. 21:25

Ijesztő fejsérülést szenvedett Hetényi Zoltán a DEAC esti meccsén, le is kellett cserélni

Nem elég, hogy 11 másodperc után hátrányba került a DEAC, még visszatérő kapusát is elveszítette.

Hetényi Zoltán megsérült

Forrás: Kiss Annamarie

Kiütéses vereséget szenvedett a Debreceni Egyetem Erste ligás férfi jégkorongcsapata a DVTK otthonában péntek este. Legrosszabb rémálmaiban sem gondolták volna a hajdúságiak, hogy így kezdődik számukra a mérkőzés,

nem elég, hogy 11 másodperc után hátrányba kerültek, alig fél perc után az éppen visszatérő Hetényi Zoltánt is elveszítették, ugyanis a válogatott kapus egy lövés után ijesztő, vérző fejsérülést szenvedett, rögtön le is kellett cserélni.

Helyére Gönczi Lajos állt, de ő sem tudta megakadályozni a miskolci gólhengert.

Az első két harmadban tartotta magát a hajdúsági egylet, ám a záró, harmadik negyedre összeomlott a gárda, így végül kiütéses, 7–1-es vereséget szenvedett a DEAC.

Az eredmény számszerűleg mellbevágó, de túlzó, ugyanis a hazaiak kapusa, Janis Voris ihletett formában védett, és a miskolci támadók is remekül céloztak.

Folytatás a Dunaújváros ellen hazai pályán vasárnap 18.30-tól.

MSZ

A tények

Erste Liga alapszakasz, EL 104

DVTK Jegesmedvék–DEAC 7–1 (2–1, 1–0, 4–0)

Miskolci Jégcsarnok, 655 néző. Vezették: Korbuly Gergely, Nagy Attila.

Gólszerzők: Miskolczi (1.), Ilvessuo (4.), Razumniak (34.), Kiss R. (42.), Mattyasovszky (43.), Kulesov (56.), Vas (60.), illetve Szmirnov (17.).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában