Kézilabda

2022.12.29. 08:42

Ezt jobb, ha tudja, ha elindul a pénteki DVSC–Győr rangadóra

A meccsre minden jegy elkelt.

Forrás: Napló-archív

Fontos tanácsokat szedett össze a szurkolóknak a DVSC Schaeffler hivatalos honlapja a pénteki, Győr elleni derbivel kapcsolatban. Mivel a mérkőzés estéjén a Főnix Arénában is rendezvény lesz, arra kérik szurkolókat, hogy aki teheti, ne gépjárművel érkezzen a találkozóra. Az érvényes jeggyel, bérlettel rendelkezők a találkozó előtt és után jegyük (bérletük) felmutatásával díjmentesen vehetik igénybe a DKV 3-as és 5-ös trolibuszjáratait, illetve az 1-es villamost.

Aki mégis gépjárművel érkezik, a Főnix parkolóját tudja használni. A drukkereket arra kérik, legyenek tekintettel a környéken lakókra, s ne álljanak kapubejárók elé.

A 19 órakor kezdődő mérkőzés előtt másfél órával, 17.30-kor lesz kapunyitás. Érdemes időben érkezni a bejáratokhoz, mivel a beléptetés a szokottnál hosszabb időt vehet igénybe.

A vendégszurkolók csak a győri klubon keresztül vásárolhatják meg belépőjüket. A győri drukkerek a Főnix Aréna felőli hátsó bejáraton léphetnek be a mérkőzés helyszínére és foglalhatják el helyüket a lelátón.

A mérkőzésre minden jegy elkelt, így a helyszínen jegyértékesítés sem a hazai, sem a vendégszurkolóknak nem lesz.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában