DVSC

2022.12.26. 16:42

Dzsudzsák Balázs: back to business – videóval

Forrás: Napló-archív

Csatlakozott a tavaszi szezonra készülő DVSC-hez Dzsudzsák Balázs, legalábbis erre utal az a poszt, amit Instagramjára tett ki a Debrecen csapatkapitánya. A hétfő délutáni bejegyzésben – melyen a 36 éves játékos DVSC-mezben áll egy saját magát ábrázoló kép előtt – a „back to business” felirat olvasható (nagyjából: vissza a szokásos kerékvágásba), valamint a klub hivatalos oldalát is betagelte.

Forrás: Instagram / Dzsudzsák Balázs

A most visszatérő Dzsudzsák mögött tartalmas hetek állnak: a vébén illusztris társaságban szurkolt, majd külön is összefutott egykori csapattársával, Roberto Carlosszal, és csak úgy záporoztak neki a köszöntések december 23-án, többek között szülővárosában, Nyírlugoson is boldog szülinapot kívántak az ottaniak.

Mint ahogy klubtársai is gratuláltak neki a rekordot jelentő, 109. válogatottságához, a köszöntésről az alábbi videót közölte hétfő délután a DVSC YouTube-csatornája.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában