Jégkorong

2022.11.26. 18:48

Újabb három pontért indul harcba a DEAC

Két nappal az Acélbikák elleni győzelem után, vasárnap este a FEHA19 együttese látogat el a Debreceni Jégcsarnokba.

Forrás: Napló-archív

Fotó: Pavel Byrkin

A fehérvári fiatalok ugyan a sereghajtó pozíciót foglalják el a bajnokságban, mégis oda kell figyelni rájuk, hiszen a mieinknek is vannak kellemetlen tapasztalatai velük kapcsolatosan - írja a deac.hu.

Az egyetemista csapat a dobogós helyezésre tör, ez a szándék egyértelművé teszi, hogy ezen a meccsen a DEAC számára csak a győzelem lehet a cél. Mindezek ellenére sem lehet azonban sétagaloppra számítani. A fehérvári legénység fizikai és technikai téren egyaránt jól képzett társaság, akik keményen küzdenek és bárkivel szemben képesek meglepetés elérésére. Nem valószínű, hogy elfáradnának és komolyabb veszteni valójuk sincsen, tehát mindenképpen nehéz találkozóra kell számítani. Ezt támasztja alá, hogy november elején büntetőkkel nyertek az Acélbikák ellen, megszorongatták az újpestieket, nemrég pedig három gólt ütöttek a Jegesmedvéknek.

A DEAC kerete nyilvánvalóan jóval jobb, mint a fehérváriaké, de ugyanez igaz az utóbb említett ellenfelek esetére is. 

Mindent összevetve óvatos optimizmussal készülnek a debreceniek erre a mérkőzésre. Amennyiben a srácok tudásuk legjavát nyújtják, akkor nem lehet gond a végeredménnyel. Tekintettel arra, hogy vasárnap estig jó esetben még visszatérhet néhány sérült, György József vezetőedző jelenleg még nem tud keretet hirdetni, azt azonban garantálni tudja, hogy a DEAC felkészülten és az elérhető legjobb összeállításban lép majd jégre.

A mérkőzés 18.30 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában