Kézilabda

2022.11.30. 14:30

Sérülése után újra edzésben van Csernyánszki Liliána

Véget ért a hosszú kényszerpihenő, a fáradásos törése miatt szeptember eleje óta hiányzó Csernyánszki Liliána újra teljes értékű munkát végezhet, a felnőtt csapattal edz.

Forrás: DVSC Schaeffler

A fiatal irányítónak több mint két hónapot kellett kihagynia sérülése miatt, a hét elején azonban a labor- és a röntgeneredmények is azt mutatták, hogy Cseri sérült lába teljesen rendbe jött, így nem volt akadálya annak, hogy végre együtt készülhessen a többiekkel - írja a dvsckezilabda.hu.

– Elképesztően jó érzés volt újra a csapattal edzeni – mondta Cseri mosolyogva a szerda délelőtti gyakorlás után. – Igaz, az első két hossz lefutása után egy kicsit meg kellett állnom pihenni, de aztán felvettem a ritmust, örülök, hogy nem érzek fájdalmat a lábamban. Rendesen bemelegítettem és a labdás gyakorlatoknál már úgy éreztem, mintha semmit nem hagytam volna ki. Persze tudom, hogy rengeteget kell még dolgoznom, hogy visszanyerjem a formámat, de rajtam nem fog múlni! Bízom benne, hogy a jövő héten a Fradi elleni NB I./B-es meccsen már tudok játszani!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában