NB III.

2022.11.06. 14:01

Hétgólos meccsen három pont: kiütötte ellenfelét a kis Loki

Forrás: dvsc.hu-archív

Lendületben fogadhatta a Sényő gárdáját a kis Loki – mutat rá a dvsc.hu –, hiszen a debreceniek meggyőző fölénnyel verték legutóbb a Vasast, míg a szabolcsiak idén több sebből is véreznek.

Azonban meglepetésre a félidő derekán mégis a vendégek szereztek vezetést. De nem örülhettek sokáig a kék-sárgák, mert 6 perccel később Loukili egyenlített. Így 1-1-es döntetlennel vonulhattak pihenőre a felek. A szünet után agilisabb DVSC jött ki a pályára, aminek meg is lett az eredménye; előbb Bökönyi, majd Loukili másodjára is bevette az ellenfél kapuját. Utóbbira még tudott válaszolni a Sényő, de a hajrát jobban bírták a hazaiak, és a csereként beálló Baráth, illetve Rácz góljai végleg eldöntötték a találkozó sorsát.

A tények

Labdarúgó NB III., Keleti csoport, 16. forduló

DVSC II. – Sényő-Carnifex FC 5-2 (1-1)

DEAC Sporttelep, 400 néző. Vezette: Kovács T.

DVSC: Erdélyi – Szabó, Pinte (Zahuczky, 83.), Tordai, Sárosi, Cibla (Bökönyi, 40.), Farkas (Kosztyák, 83.), Baranyai, Neofytidis (Baráth, 58.), Loukili, Batai (Rácz, 83.). Vezetőedző: Máté Péter.

Gól: Loukili (39., 69.), Bökönyi (60.), Baráth (79.), Rácz (91.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában