Tájékoztatás

2022.11.03. 20:05

Fontos változások lesznek a Sportuszodában

Korlátozott körülmények között, de még üzemel a létesítmény.

Forrás: Debreceni Sportuszoda-archív

A debreceni városvezetés és a Sportért Felelős Államtitkárság közötti egyeztetésnek köszönhetően a 2022. évi IV. negyedéves közüzemi energiaköltségeket az Államtitkárság által részben kompenzálják, így a Sportuszodát érintő drasztikus energiaköltség növekedés ellenére a létesítmény korlátozott üzemeltetése december közepéig biztosított.

November 7-től a 25 méteres medence fogadja majd a sportszervezeteket és a lakosságot, emellett a tanmedencében is folyamatosan zajlanak az ismert úszásoktatási programok - számolt be róla a debrecenisportuszoda.hu.

A szűkösebb lehetőségek ellenére az úszni vágyó vendégeknek hétköznaponként 8 és 11 óra között a 25 méteres medence szabad pályái állnak rendelkezésre, továbbá szombaton és vasárnap hosszabb idősávokban és megnövekedett pályaszámmal biztosított a sportolási lehetőség, ezzel párhuzamosan a szauna szolgáltatás is elérhető lesz hétvégenként a lakosság számára nyitvatartási időben. A szabad sávok pontos számáról a létesítmény honlapján tájékozódhatnak, vagy telefonon is érdeklődhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában