Futsal

2022.11.14. 07:43

DEAC-győzelem a Budaörs ellen, a második félidőben dőlt el minden

A Debreceni Egyetem alakulata nem sáfárkodott jól a helyzeteivel, ettől függetlenül két vállra fektette a budaörsieket.

Forrás: deac.hu

A DEAC női futsalosai a Budaörssel csaptak össze vasárnap este az NB I. nyolcadik fordulójában. Quirikó Vivien csapatát fűthette a visszavágás vágya, ugyanis az első játéknapon hiába vezetett három góllal, a Pest megyeiek Buzás Emma triplájával egalizáltak a DESOK-ban, így egy pontot megkaparintottak – emlékeztet beszámolójában a deac.hu.

A mai mérkőzésen már az elejétől a DEAC irányított, és helyzetekig is eljutottak, de az első gólra a 14. percig kellett várni, ekkor egy szép támadás végén Csepregi passzát követően Krascsenics Csilla lőtte ki a hosszú sarkot. A debreceniek öröme azonban nem tartott sokáig, mert hiába nem volt komolyabb lehetősége a hazaiaknak, két minutummal később egy távoli megpattanó lövéssel kiegyenlítettek.

A második játékrészben sem történt változás, a DEAC dominált. A 26. percben Fülöp Dia átadását Nagy Anikó váltotta gólra, ezzel újra átvették a vezetést. Aztán Koch révén egalizált a vetélytársuk, de nem sokáig állt 2-2 a kijelzőn, ugyanis Csepregi bombájával megint megszerezték vezetést, majd Nagy Anikó állította be a végeredményt.

– Jó iramú mérkőzést játszottunk, egyedül a helyzetkihasználásunk miatt lehetek ismét bosszús, mert akár már az első félidőben többgólos előnyre tehettünk volna szert. A játék egyéb elemeivel nagyrészt elégedett vagyok, a védekezésünk néhány hibától eltekintve rendben volt, és a támadásaink is működtek, leszámítva a befejezéseket, ebben még fejlődnünk kell – összegzett a klubhonlapnak Quirikó Vivien, a DEAC vezetőedzője.

A tények

Női futsal NB I., 8. forduló

Budaörs-DEAC 2-4 (1-1)

Herman Ottó Általános Iskola, játékvezető: Páldi Ferenc, asszisztensek: Molnár Péter, Kovács Péter Róbert.

gólszerzők: Kajdy (16.), Koch (29.), ill. Krascsenics (14.), Nagy A. (26., 31.), Csepregi (30.).

A DEAC összeállítása: Torma – Tóth N., Üveges, Fülöp, Krascsenics. Cserék: Kopjári, Dmitrijenko, Csepregi, Pócsik, Nagy A., Gajzágó, Czégény. Vezetőedző: Quirikó Vivien.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában