Bowling

2022.09.05. 21:46

Nem okoztak csalódást a debreceni játékosok

Hétvégén zajlott Székesfehérváron a Bowling Egyéni Országos bajnokság, melynek tétje a bajnoki címen kívül az Olomoucban rendezendő Európai Bajnokok Bajnoka nevezetű versenyre való kijutás volt.

Forrás: Cívis Bowling Team-archív

Az igazolt versenyzők számára kiírt megmérettetésen összesen 9 debreceni bowlingos, 4 hölgy és 5 férfi indult el - közölte a Cívis Bowling Team.

Mint írták, a tavalyi sikeres szereplés után (férfi arany, női ezüstérem) után nagy reményekkel érkezett a csapat a koronázóvárosba. A Cívis Egyesület versenyzői nem is okoztak csalódást, mindkét nemnél a harmadik és a negyedik helyet szerezték meg végül. Hölgyeknél Szabó Ilona lett 3., Ábrók Andrea 4. helyen végzett, a férfiaknál Dávid Csaba lett a harmadik, Kenéz Vince pedig a negyedik pozíciót szerezte meg.

A hölgyeknél egy 6. és 8. helyezés is a debrecenieknek, az erősebbik nemnél a címvédő Végh László 15. lett, a 48 fős mezőnyben még egy 27. és egy 36. hely maradt a cíviseknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában