Tikkadt Szöcske

2022.06.21. 09:30

A böszörményi homokot veszik be hétvégén a strandröpisek

Június 25-én és 26-án Hajdúböszörmény várja a Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság második fordulójának résztvevőit.

A tavalyi böszörményi első forduló női győztes párosa | Forrás: Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság

Szombaton a női és férfi párosok, valamint az U18-as lányok, míg vasárnap a vegyes párosok tagjai regisztrálhatnak a strand főbejáratánál 9 és 10 óra között. A versenyen játéktudástól függetlenül bárki indulhat. 

A mostani fordulóban minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba, de ezen kívül is változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • Az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek.
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer.
  • A strandröplabda-pályákhoz legközelebb eső büfé felajánlásaként a győztes párosok tagjai (női, férfi, mix, U18-es lány) egy-egy fagylaltkelyhet választhatnak. 

Az idén először ismét lesz a játékosok között tombolasorsolás. A résztvevők röplabdázással kapcsolatos ajándéktárgyakat nyerhetnek. A fődíj Nemes Albert felajánlásaként egy öko-röplabda lesz, amely csak természetes anyagok felhasználásával készült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában