Röplabda

2022.05.02. 12:34

Az egyetemisták simán verték a Kecskemétet

A DEAC ezzel visszavágott a szerdán elszenvedett vereségért.

Folytatódott a DEAC–Kecskemét párharc szombaton este, ami az Extraliga ötödik helyéről dönt. Az első felvonást a kecskemétiek nyerték, így hazai környezetben az egalizálás lebeghetett a debreceniek szeme előtt. 

A találkozó első játszmáját a vendégek nyerték 25:21-re. A folytatásban viszont esélyt sem adtak az egyetemisták, a második szettet 25:23-ra, a harmadikat 25:12-re, a negyediket pedig 25:22-re nyerték, amellyel 1–1-re módosították a párharc állását. 

Az összecsapást követően Fodor Antal, a debreceniek vezetőedzője nyilatkozott a szövetség honlapjának. – Olyan meccset játszottunk, amely után a legmeghatározóbb szó az öröm. Az első mérkőzésen látottak alapján nagy küzdelemben reménykedtem, de a csapatom a várakozásaimat felülmúlva magabiztosan megnyerte az összecsapást – fogalmazott a szakember. 

Fazekas Balázsék újabb felejthetetlen élménnyel ajándékozták meg a lelkes publikumukat, a harmadik összecsapást kedd este 19 órától rendezik a Messzi István Sportcsarnokban. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában