Vízilabda

2022.03.13. 14:36

Fejben teljesítettek rosszul a DVSE pólósai

Süveges Máté legénysége nem tartotta a taktikai utasításokat.

Forrás: DVSE

A DVSE-Master Good vízilabdacsapata az OB I. 24. fordulójában 13–11-es vereséget szenvedett az UVSE ellen a Debreceni Sportuszodában szombaton. A cívisvárosiak ezzel a kudarcukkal maradtak a tabella 13. helyén, de mivel a sereghajtó szentesiek pontot szereztek a Pécs ellen, pontszámban beérték a hajdúságiakat. 

 

A találkozót követő sajtótájékoztatón a DVSE vezetőedzője, Süveges Máté értékelte tanítványai teljesítményét. – Először is gratulálok az UVSE csapatának, megérdemelten nyertek. A saját gárdámtól azt láttam, hogy a találkozó túlnyomó részében nem csinálták meg azt, amit kértem tőlük. Leszámítva egy-egy dolgot, azok viszont működtek is – fogalmazott a debreceniek edzője.

 

A szakember mellett a cívisvárosiak duplázója, Stefanidesz Levente is beszélt a találkozóról. – Szerintem fizikálisan rendben voltunk, fejben viszont nem. Ahogyan Süveges Máté is kiemelte, sokszor nem a megbeszélt taktika szerint játszottunk, ez pedig a mérkőzésbe került.

A DVSE a következő fordulóban – március 19-én – a Vasas otthonába látogat.

 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában