Labdarúgás

2022.01.20. 20:44

Újra harcra kész a DEAC gólerős támadója

Csányi Ádám motiváltan várja a folytatást.

Forrás: deac.hu

Csányi Ádám számára az őszi idény nem úgy sikerült, ahogy tervezte. A DEAC 19 éves labdarúgója egy kellemetlen sérülés miatt csupán két bajnokin léphetett pályára. A játéklehetőséget maximálisan meghálálta, mivel a Törökszentmiklós és a Hidasnémeti kapuját is bevette. A jelek szerint Csányi életében lezárult ez a kellemetlen fejezet, ugyanis már a csapattársaival készül a bajnokság folytatására, írja a debreceniek honlapja.

 

– Amikor megérkeztem a Honvédtól a DEAC-hoz, nem voltam még tökéletes állapotban, a terhelés miatt pedig sajnos kiújult a szeméremcsont-gyulladásom. Öröm az ürömben, hogy ezúttal nem volt akkora a baj, mint korábban, ettől függetlenül sokáig tartott a felépülés.

Rengeteget tettem azért, hogy a téli felkészülésre már teljesen egészséges legyek. Még olykor kicsit óvatosabban mozgok, de szerencsére jól érzem magam

– nyilatkozta  a deac.hu-nak Csányi, aki érzi a vezetőedző, Sándor Tamás bizalmát, és motiváltan várja, hogy folytatódjon a szezon. Mint mondta, a legfontosabb az lesz, hogy elkerüljék a sérülések.

 

A felkészülés második hetét a kis Loki elleni meccsel zárja a DEAC szombaton 10 órától. – Ugyan nem lesz tétje ennek az összecsapásnak, ettől függetlenül nyerni szeretnénk, de a mutatott játék sokkal fontosabb lesz, mint a végeredmény. Amennyiben dominálni tudunk, akkor jó esélyt látok a győzelemre – osztotta meg a fiatal játékos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában