Helyi sport

2022.01.24. 08:20

Nem sikerült a duplázás a DVSE vízilabdásainak

Süveges Máté szerint sokat kell még fejlődniük az emberhátrányos védekezésben.

Fülöp Bence jó játéka nem volt elegendő a sikerhez

Forrás: Napló-archív

A DVSE vízilabdázói az előző mérkőzésükön végre megszerezték első győzelmüket a Kaposvár ellen az idei bajnokságban, és Pécsre is a siker reményében utaztak Süveges Máté tanítványai. Az eleje nem is indult rosszul, a félidőben még döntetlennél mehettek szünetre a felek, azonban a harmadik és az utolsó negyedben a hazaiak felülkerekedtek a debreceni pólósokon és 14–9-re nyertek. 

 

A találkozót követően az egész mezőny legeredményesebb játékosa, a négy gólig jutó Fülöp Bence értékelt a sajtótájékoztatón. – A hosszú utazást követően nagyon jó kezdést produkált a csapatunk, aztán talán elkényelmesedtünk, de nem tudom pontosan, hogy mi történhetett. Aztán szépen feljött a Pécs, és meg is vertek bennünket – fogalmazott a debreceni vízilabdás. 

 

Fejlődniük kell 

 

A DVSE vezetőedzője, Süveges Máté is elmondta gondolatait a bajnokival kapcsolatban. – Mindenekelőtt gratulálnom kell a hazaiaknak a győzelmükhöz. Szerintem az emberelőnyeiket kihasználva vertek meg minket, sokat kell még ebből a szempontból fejlődnünk, ezen kívül a blokkolásainkat hiányoltam a meccsen – mondta a szakember. 
A DVSE együttese így továbbra is egy győzelemmel áll az utolsó helyen az OB I. tabelláján. Fülöp Bencéék legközelebb az Eger csapatát fogadják a Debreceni Sportuszodában szombaton délután. 

 

BA 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában