Kézilabda

2021.12.21. 14:27

Szerdán a Kisvárda ellen edzőmeccsel a Loki

A válogatott szünet után immáron a vb-n járt kézilabdázóikkal kiegészülve lép pályára a Hódosban a DVSC Schaeffler.

Fotó: dvsckezilabda.hu

Visszatértek a spanyolországi világbajnokságot megjárt játékosok, velük együtt készül a csapat az év utolsó tétmérkőzésére. December 30-án, az Alba-Fehérvár lesz a DVSC Schaeffler vendége, előtte december 22-én 15 órakor a Kisvárda ellen tesztelhet a debreceni szakmai stáb - írja a dvsckezilabda.hu.

 

Az edzőmérkőzés nyilvános, a belépés díjtalan. Szurkolóink a Zákány utca felöli hátsó (vendég/sajtó) bejáraton juthatnak be a csarnokba. A büfé nem üzemel!

 

A klub felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

 

A csarnokban a mérkőzés teljes ideje alatt kötelező a maszkviselés!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában