Labdarúgás

2021.11.02. 16:10

Sándor Tamás: „A második játékrészben egy-két játékos megemberelte magát”

A DEAC vezetőedzője szerint csapata az idei leghaloványabb teljesítményét nyújtotta a kis Loki elleni bajnokin.

Forrás: Derencsényi István

Úgy fest, a DEAC labdarúgócsapata kijött a kisebb gödörből. Spitzmüller Istvánék az előző fordulóban a DVSC második csapatát múlták felül 3-0-ra, így zsinórban második győzelmüket aratták az NB III. Keleti csoportjában – olvasható a deac.hu-n. Sándor Tamás vezetőedző a siker ellenére nem volt maximálisan elégedett.

– Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, talán az első félidőben nyújtottunk a leghaloványabb teljesítményt idén az NB III.-ban. Nem értem, hogy ez miért történt, hiszen mindenki tudja, miért harcolunk. Sokkal agresszívabban játszott az ellenfél, míg mi kényelmesek voltunk. A második játékrészben egy-két játékos megemberelte magát, szívósabban futballozott, és ez ráragadt az egész csapatra.

„A 3-0 nem adja vissza a meccs képét, hiszen nem volt ennyi a két gárda között, de elég faramuci a helyzet, mivel a végén akár öt vagy hat is lehetett volna közte.”

Kevesen vagyunk, ám jönnek vissza a sérült játékosaink. Azt a hibát nem akarjuk elkövetni, hogy túl hamar küldjük őket harcba, mivel ezáltal ismét kidőlhetnek a sorba. Bidzilya Anton most is biztató dolgokat csinált, remélem, hamarosan utoléri magát. Szabó Kornélt azért cseréltük be a végén, hogy szokja ezt a tempót. Bízom benne, hogy a folytatásban nem lesz ennyi hiányzónk, így jobban rotálhatunk – összegzett a tréner.

A DEAC első találatát Székely Dávid szerezte az 57. percben. A 25 esztendős támadó a mostani szezonban már hatszor köszönt be a pontvadászatban. – Jól tartotta magát a kis Loki, mi pedig nehezen pörögtünk fel, sok hibával játszottunk, ezen javítanunk kell, de annak örülök, hogy a végén viszonylag simán nyertünk. Ugyanúgy készültünk erre a mérkőzésre, mint a többire, a saját játékunkra koncentráltunk. Úgy érzem, hogy már az első félidőben megszerezhettük volna a vezetést. Szerencsére a második játékrészben jobb lett a helyzetkihasználásunk – fogalmazott Székely.

A tabella harmadik pozíciójában tanyázó DEAC vasárnap az újpestieket látja vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában