labdarúgás

2021.11.23. 15:35

Kisvárdára tart a Lokitól távozó Huszti Szabolcs?

Az ottani sportigazgató már felvette vele a kapcsolatot.

Mezõkövesd 20211017 Labdarúgás OTP Bank liga NB1 bajnoki mérkõzés Mezõkövesd DVSC Foto : Nemzeti Sport - Török Attila A képen: Huszti Szabolcs

Fotó: Nemzeti Sport-archív

A kisvárdai sportigazgató, Révész Attila az eddigi vezetőedző, Joao Janeiro hirtelen távozásáról beszélt a DIGI Sport napindító műsorában, számolt be a Nemzeti Sport. „Adtam egy ilyen edzőnek egy lehetőséget, akiben talán én láttam egyedüliként lehetőséget, mindenki más távol akart tőle tartani, mégis bíztam benne – mondhatnám, hogy elárult” – fogalmazott Révész Attila Joao Janeiro kapcsán, miután a portugál szakember a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahelyhez távozott. Az NB I. harmadik helyén álló Kisvárda vezetője a lehetséges utódokról is szót ejtett.

„Magyar fiatalokban is gondolkodunk.

Beszéltem Huszti Szabolccsal. Nincs pro licence, és ez egy picit faramuci helyzet, de meg lehet oldani. Az ő szenvedélyessége és külföldi tapasztalata, illetve a jövőbe vetett lehetőség, hogy belőle is jó edző legyen – elképzelhető, hogy meg tudná oldani.

Tímár Krisztiánt élesen figyeljük, az összes U19-es válogatott meccset néztük, elemeztük. De vannak külföldi jelöltek is: Michael Borisszal többször beszéltem, a héten valószínűleg személyes egyeztetésre is sor kerül vele, ugyanakkor a hétvégén valószínűleg Adrian Mutuval is találkozni fogok” – mondta a sportigazgató.

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában