salakmotor

2021.10.08. 14:34

Újabb Farkaskaland Krskóban

Szezonzáró salakmotorversenyt rendeznek a szlovéniai Krskóban szombaton délután, ahol Kovács Roland személyében hazánk is képviselteti magát.

Fotó: Napló-archív

A korábbi Grand Prix helyszínen nyolc nemzet 12 motorosa küzd majd egymás ellen. A SpeedWolf Debrecen salakszórójának – aki a három nemzet bajnokságán a közelmúltban versenyzett a Matija Gubec Stadionban – nem lesz egyszerű dolga, hiszen a hazaiaktól Nicko Skorja, Denis Stojs, Anze Grmek és Miran Praznik áll starthoz, Olaszországból Nicolas Vicentin, Csehországból Petr Chlupac és Daniel Klima, Ausztriából Daniel Gappmaier, Szlovákiából Jakub Valkovic, Lettországból Richards Ansviesulis, Dániából Kevin Juhl Pedersen érkezik Szlovéniába.

Kovács Roland képviseli hazánkat | Fotó: Napló-archív

A versenyen rendeznek egy bemutatót is, ahol 250 köbcentis motorokkal gördülnek pályára a fiatalok, s ebben a mezőnyben – a szlovén és cseh pilóták mellett – ott lesz a SpeedWolf Debrecen ifjú tehetsége, Lovas Zoltán is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában