Labdarúgás

2021.10.06. 14:11

Pintér és Costantino az NB I. első edzőáldozatai

Még az első kör sem ment le, és máris beindult az edzőkeringő az NB I.-ben: egy nap alatt két szakembernek köszönték meg a munkáját a vezetők.

– Elegem van az öntelt, nagyképű futballistákból. Vagy nekik kell távozniuk, vagy nekem – nyilatkozta a sajtónak a 7. fordulóban az MTK-tól elszenvedett 1–0-s vereség után Pintér Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője. A trénernek igaza lett, mert miután a 10. helyre visszacsúszó kövesdiek a hétvégén a Puskás Akadémiától is kikaptak, hétfőn a matyóföldiek és a szakember hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott. A hírek szerint a meg­üresedett kövesdi kispadra az egyik jelölt a DVSC-vel 2005-ben és 2006-ban is bajnokságot nyert Supka Attila.

Nyolc bajnoki jutott

Meglehetősen rövidre sikeredett Giovanni Costantino és az MTK Budapest labdarúgócsapatának közös kalandja. A nyáron kinevezett szakembernek 8 bajnoki jutott a 7. helyen álló fővárosi kék-fehérek kispadján. Az MTK vezetői hétfőn közölték az olasz trénerrel, hogy a jövőben nem számítanak a munkájára, aki értetlenül fogadta a döntést. Sajtóhírek alapján Costantino az egyik lehetséges utódja a legutóbb Budafokon dolgozó Csizmadia Csaba lehet.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában