kézilabda

2021.10.21. 21:40

Kovács Anna elmondta, hogyan nyerhetik meg a Mosonmagyaróvár elleni meccset

Pénteken 18 órakor rangadó a Hódosban: a legutóbbi bajnokság bronzérmesét fogadja a DVSC Schaeffler.

Vc 20211001 Kzilabda 2021 nk ni NBI NB1 Vc Debrecen DVSC Fot Szab Mikls Nemzeti Sport Kovcs Anna

Fotó: Nemzeti Sport-archív

A Mosonmagyaróvár ellen játszik bajnokit a DVSC Schaeffler péntek este hattól a Hódosban. Mint a kézilabdaklub honlapja emlékeztet, az MKC a nyitányon a címvédő Ferencváros otthonában kapott ki, aztán magabiztosan győzték le az Érdet, pontot szereztek idegenben az MTK ellen, majd a legutóbbi játéknapon kiütötték a Vácot.

A még százszázalékos DVSC a válogatott szünet előtt fontos meccset nyert meg a Vác otthonában, s ezen a találkozón már pályára lépett az első három fordulót sérülése miatt kihagyó Kovács Anna.

„Már az edzőmeccseken is nagyon rosszul éreztem magam a pályán kívül, s bajnokikat pedig borzasztó volt a lelátóról nézni”

– emlékezett a visszatérése előtti időszakra Kovács Anna. „Láttam kívülről a játékot, sok szituációban éreztem, hogy most tudnék segíteni, de nem tehettem” – nyilatkozta a klubhonlapnak.

Kovács Anna a 2020/21-es szezonban két meccsen 15 alkalommal volt eredményes a Mosonmagyaróvár ellen, pénteken is szükség lesz a góljaira.

„Nagyon kemény mérkőzésre számítok, az biztos, hogy ellenfelünk az egész meccsen futni fog, erre fel kell készülnünk” – beszélt immár a Mosonmagyaróvár elleni rangadóról jobbátlövő.

„Lehet, hogy sablonosan hangzik, de a legfontosabb, hogy a védekezésünk stabil legyen, ha emellett támadásban is meglesznek a jó dolgaink, akkor megnyerhetjük a meccset!”

– tette hozzá.

A klubhonlap cikke emlékeztet, a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be a mérkőzés helyszínére. Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában