Labdarúgás

2021.10.23. 18:00

Jó játék mellett a szurkoló örüljön az egy pontnak is?!

NB I. – 10. forduló – DVSC–Puskás Akadémia vasárnap 13 óra 30 perctől a Nagyerdeiben.

Fotó: Molnár Péter

Nehéz ellenfél vár a Lokira, hiszen a felcsútiak jelenleg az előkelő 3. helyen vannak a tabellán, a debreceniek jelenleg mindössze a 10. helyen tanyáznak.

Az élmezőny egyik csapatával fogunk játszani vasárnap, de a jó csapatok ellen jól szoktunk futballozni. Minden egyes meccsen úgy lépünk pályára, hogy nyerni szeretnénk, most sem lesz másképp

– mondta el a soron következő bajnoki kapcsán Huszti Szabolcs, a Lokomotív edzője. Hozzátette, hogy a csapat, ha jó arcát mutatja, mint például a Videoton ellen, akkor biztos benne, hogy amennyiben nem sikerül a győzelem, csak egy pontot szereznek a piros-fehérek, akkor is elégedettek lehetnek a szurkolók.

Megkérdeztünk egy nevét ugyan nem vállaló szurkolót, aki elmondta, hogy nem szabad elfelejteni, amennyiben a Gyirmót több pontot szerzett volna pénteken, mint a szeretett csapatuk a hét utolsó napján, akkor a kiesőzónába került volna automatikusan a DVSC, amivel ahogy ő is fogalmazott: „nem biztos, hogy elégedettek lennének a szimpatizánsok.”

– Mély keretük van, hatalmas büdzsével rendelkeznek, ez megkönnyíti a dolgukat – mondta el Huszti Szabolcs a PAFC-ról. A tréner azt is elmondta, tudja a felállásukat, ismeri a játékukat, de szeretné, ha az övéi a saját játékukat játszanák. – Felhívtuk a figyelmet a Puskás erősségeire, 4-2-3-1-es felállásban futballoznak, elöl pedig van egy magas csatáruk, többnyire őt keresik a labdával. De ha tudunk dominálni a találkozón, gólhelyzetekig el tudunk jutni, akkor sikeresek lehetünk – mondta. Huszti Szabolcs végül kérdésünkre arról beszélt, hogy szerinte nem egy meccsen dől el a ki­esés, gyorsan történik minden a futballban, akár személyi változás is, de a pontokat is gyorsan el szeretnék kezdeni gyűjteni.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában