Röplabda

2021.10.25. 15:38

Fazekas Balázs: „Nagyon örültem, hogy újra nézők előtt röplabdázhattunk”

A 25 éves játékos abban bízik, hogy a Debreceni Egyetem alakulata meg tudja szorongatni a Kistextet a következő fordulóban.

Forrás: Kovács Anikó

A DEAC a mostani szezon első hazai meccsén a Dunaújvárost fektette két vállra október 24-én. Az összecsapáson három szettben diadalmaskodtak a debreceniek, bár annyira nem volt sima dolguk, ezt támasztja alá, hogy mindegyik játékrészt csak minimális különbséggel tudták behúzni – olvasható a deac.hu-n.

– Nagyon örültem, hogy újra nézők előtt röplabdázhattunk a DESOK-ban. Az igazat megvallva kicsit megfogott az elején a hangulat, de szerencsére hamar rendeztem a gondolataimat. Becsúsztak a játékunkba bosszantó hibák, olykor kiengedtünk, ennek ellenére a célunkat teljesítettük, vagyis megnyertük a találkozót. A boldogságunkat fokozta, hogy nem veszítettünk játszmát. Bízom benne, hogy ez a győzelem lendületet ad a Kistext elleni összecsapásra. Úgy érzem, a fővárosiak még nem álltak össze teljesen, ebből profitálhatunk, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a pontszerzés is bravúr lenne – nyilatkozta Fazekas Balázs.

Érdemes megemlíteni, hogy Fazekas hétvégén huszonhét pontjával a mezőny legjobbja lett. – Elégedett vagyok a játékommal, bár jobb koncentrációval még többet segíthettem volna a csapatnak. Ez a produkció a csapattársaim érdeme is, például Tóth Andristól kiváló labdákat kaptam. Ha az emlékeim nem csalnak, az Extraligában egy mérkőzésen még sosem szereztem ennyi pontot – mutatott rá a DEAC 25 esztendős játékosa

A debreceniek a következő fordulóban a Kistext csapatát látják vendégül vasárnap 17 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában