dvsc boksz

2021.09.15. 10:11

Sikerekkel hangoltak a bunyósok a magyar és európai versenyekre

A szerbiai Szabadkán nemzetközi ifi bokszmezőnyben szerzett aranyérmet Bernáth Imre, illetve ezüstöt ifj. Bernáth László.

Fotó: dvscboxing.hu

A hagyományos Golden Glove viadalon mind a két DVSC-s sportoló a korosztályos magyar válogatott tagjaként versenyzett, emellett az edzői stáb egyik tagja is a hajdúsági klubból érkezett Szabó Titusz személyében – írja a dvscboxing.hu.

Fotó: dvscboxing.hu

A 48 kilósok között győztes Bernáth Imre imponálóan bunyózott mind az előcsatározás, mind a finálé során. Az 52 kilóban második Bernáth László megdolgozott a sikerért az elődöntőben, végül a döntőben, ahol a magyar stáb szerint vezetett, véleményes rászámolások után ukrán ellenfelét hozták ki győztesnek. Mindkét tehetség úgy nyilatkozott a verseny után, hogy fontos céljuk még 2021-ben a közelgő magyar, illetve az Európa-bajnokság, amelyeken szintén nem adnák alább, s a dobogóra, akár annak tetejére vágynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában