labdarúgó nb iii.

2021.09.08. 15:00

Nagy „utazások” után több dolog is hazahúzta Bódis Norbertet

Célja: az újvárosiak után a szoboszlóiakkal is feljutást ünnepelni.

Annak idején – mikor feljutottak az első osztályba – már ott volt a Balmazújváros NB II.-es labdarúgócsapatánál terhelhető középpályásként. Majd kapott egy lehetőséget, Ausztriába igazolt, Bódis Norbert most azonban visszatért.

– A Ritzingen egy osztrák negyedosztályú futballklub, ahol minden adott volt a fejlődésemhez – mondta a zilahi labdarúgó. – Csalódtam a hazai labdarúgásban, annak ellenére is, hogy dicsértek az edzőim, ezért meg szerettem volna próbálni a külföldi focit – mondta. Ritzingenből a CS Sportul 2007 Simleu-Silvaniei csapatához igazolt, mely egy harmadosztályú román alakulat. – Az osztrák bajnokság már februárban leállt a koronavírus miatt, átigazoltam Sopronba, majd jött egy lehetőség Romániában – mondta. Majd azt is hozzátette Bódis Norbert, hogy így a szüleihez is közelebb volt Romániában.

Esküvő? Honvágy?

Hogy tovább fokozzuk az amúgy sem egyszerű átigazolási körképét, hazajött Hajdúszoboszlóra a 24 esztendős futballista. – Szombaton lesz az esküvőm, nyilván az időpontja már ennek korábban is megvolt, emiatt is vissza akartam jönni Magyarországra, illetve szerettem mindig is azt a közeget, ami a hajdú-bihari labdarúgást körülveszi. Máté Jánost jól ismertem, általa (is) kerültem Szoboszlóra, a fürdővárost választottam, mert olyan célok voltak, amik számomra megfelelőek és minden körülmény adott ahhoz, hogy jól érezzem magam, számítanak rám minden értelemben – mondta el a hazatérés körülményeit a fiatal játékos. A HSE-ről azt nyilatkozta, hasonlít a Balmazújvároshoz: családias, egységes.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában