új tervek

2021.09.02. 13:03

László Gyula labdával a fején mászná meg a Burdzs Kalifát

Az álmok, célok megvannak, minden vágya, hogy el is érje ezeket.

László Gyula labdazsonglőr

Fotó: Kovács Péter

László Gyulát már jól ismerhetik Debrecenben is, ő az, aki a város számos pontján fellelhető, ismertető jele pedig egy labda, ami általában a fején „táncol”. A fiatalember tizenöt rekorddal büszkélkedhet, s ezek jelentős részét a Guinness Rekordok Könyvébe is bejegyezték. A hajdúhadházi fiú legújabb ötlete, hogy a Burdzs Kalifa tetejére jut fel labdával együtt. A korábbi nevén Dubaj-torony, az Egyesült Arab Emírségekben van, Katar labdarúgó csapata pedig épp Debrecenben.

Fotó: Kovács Péter

– Nagyon szeretem az arab focit is, ezért is merészkedtem oda a katariakhoz Debrecen főterén, jót párbajoztunk labdazsonglőrködésben, illetve kapura rúgásban – mondta el a Naplónak László Gyula, akit a hétvégén biztos, hogy az arabok környékén találnak majd meg.

– A következő álmom, hogy megmászom a Burdzs Kalifát labdával a fejemen, bízok abban, hogy lesz hozzá elég erőm és segítségem, hogy valóra váljon ez az álmom – mondta. Végül hozzátette, hogy addig nem lesz elég büszke magára, míg csak küzd az álmaiért.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában