deac

2021.09.28. 13:47

Krajcsi Bence: jót tett a lelkemnek a Kistarcsa elleni meccs

A tehetséges kapus szerint a Debreceni Egyetem együttese jobb helyzetkihasználással még simább győzelmet is arathatott volna.

Fotó: deac.hu

Fotó: Derencsényi István

Mint arról beszámoltunk, a DEAC férfi futsalosai idegenben 5–1-re verték bajnokin a Kistarcsát hétfő este. A találkozóról Krajcsi Bence nyilatkozott a deac.hu-nak.

Fotó: deac.hu

„Kicsit az ismeretlenbe ugrottunk fejest hétfő este, hiszen nem igazán tudtuk, hogy milyen játékot várhatunk az ellenfelünktől. Azt sem lehetett előre megjósolni, hogy Póta Balázs vezetőedző távozása milyen hatással lesz a kistarcsaiak taktikájára. Ettől függetlenül végig mi domináltunk, a helyzeteink számát figyelembe véve még simább is lehetett volna a sikerünk, de nem lehetünk elégedetlenek. Ki kell emelni, hogy az ellenfél kapusa több szép védést mutatott be. Kicsit bosszús vagyok, hogy nem sikerült kapott gól nélkül lehoznunk ezt a találkozót. Most is kiderült, hogy végig koncentrálni kell, hiszen egy rövidzárlatot bármelyik riválisunk megbüntethet” – összegzett a DEAC játékosa.

A 22. születésnapját két nap múlva ünneplő kapuvédő ebben az idényben először a tegnapi ütközeten kezdett. Krajcsi Gyálon több szép védéssel hálálta meg a játéklehetőséget.

„Úgy érzem, hogy jó teljesítményt nyújtottam, de ezt nem nekem kell eldöntenem. Azt elmondhatom, hogy igyekeztem az első perctől az utolsóig fejben ott lenni. Az elején kicsit dolgozott bennem a drukk, de igyekeztem felpörgetni magam a folytatásra. Jót tett a lelkemnek ez a találkozó, igyekeztem élni az eséllyel” – mondta a fiatal kapus.

Pénteken újabb bajnoki vár a listavezető DEAC-ra: a Berettyóújfalu érkezik a DESOK-ba. A hétfői ütközethez képest a megyei rangadó jóval „rágósabb falatnak” ígérkezik.

„Eddig az Újfalu szoros meccseket játszik, az előző fordulóban az Aramist például egy góllal verte. Vetélytársunk támadójátékában Tóth Attila, Rábl János és Rafinha meghatározó szerepet tölt be, rájuk figyelnünk kell. Arra számítok, hogy egy ki-ki mérkőzést láthatnak majd a drukkereink. Egyébként nagyon kiegyenlített a mezőny idén az NB I-ben, bármelyik csapat legyőzheti a másikat” – zárta mondandóját Krajcsi Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában