dvsc

2021.09.10. 07:36

Ezúttal mindenképpen győzni kell a Gyirmót ellen

Bernáth Csaba és Szebeni István is arra számít, hogy a Loki itthon tartja a három pontot.

Budapest 20210828 labdarúgás NB1 NBI FTC Ferencváros DVSC Debrecen Foto: földi imre Nemzeti Sport csapat öröm KUSNYIR ERIK 29 VARGA JÓZSEF SÓS BENCE 22

Fotó: Nemzeti Sport-archív

A Hajdú-bihari Napló az OTP Bank Liga idei szezonjára azzal az ötlettel állt elő, hogy megkeres két a DVSC-­hez kötődő sportbarátot, hogy kövessék végig az egész 2021–2022-es idényt lapunkkal együtt. Nagy örömünkre Bernáth Csaba, a Loki legendás futballistája és Szebeni István, a TV2 nyíltan futball- és sportrajongó műsorvezetője is igent mondott felkérésünkre. A fiúk feladata, hogy minden forduló előtt elmondják várakozásaikat, és megtippeljék a mérkőzések pontos végeredményét. A telitalálatért 3, a kimenetel és a gólarány eltalálásáért 2, a kimenetel eltalálásáért pedig 1 pont jár.

A forduló előtt a számszerű tippeken kívül állandó szakértőink a Loki Gyirmót elleni hazai meccse kapcsán is elmondták várakozásukat a Naplónak. – Arra számítok – ahogy még nagyon sokan –, hogy többgólos győzelmet arat a DVSC, ez nagyon ráférne most a csapatra és a szurkolókra is. Az elmúlt hetek után most pont egy olyan meccs jön, ahol ez nagyon fontos lenne. Le kellene hozni már úgy egy összecsapást, hogy ne kapjunk gólt, de ha esetleg nyerünk 7–2-re, akkor talán azt a két bekapott találatot elnézné a közönség – mondta Bernáth Csaba.

Szebeni Istvánnak csak az a lényeg, hogy a három pont meglegyen. – Az elején nekem kicsit karcsúnak tűnt a bennmaradást kitűzni célul, de ha azt el akarjuk érni, akkor most az a minimum, hogy nyerni kell. Az olyan csapatokat, mint a Gyirmót is, amelyek hozzánk hasonlóan a kiesés elkerüléséért hajtanak, meg kell verni. Ott az elrettentő példa, amikor a Kaposvár ellen egyetlen pontot szedtünk össze egy idény alatt, láttuk, hogy az nem fér bele. Tehát mindegy, hogyan, de győzni kell – fogalmazott.

BA

Az ötödik forduló pontszámai

Bernáth Csaba

ZTE–Honvéd 2–1 0

Kisvárda–Mezőkövesd 1–1 0

FTC–DVSC 1–2 0

Fehérvár–MTK 3–1 1

Gyirmót–PAFC 1–3 1

Paks–Újpest FC 1–3 0

Összesítve: 20 pont

Szebeni István

ZTE–Honvéd 1–1 0

Kisvárda–Mezőkövesd 2–1 1

FTC–DVSC 1–1 0

Fehérvár–MTK 2–0 1

Gyirmót–PAFC 1–1 0

Paks–Újpest FC 2–1 3

Összesítve: 17 pont

A hatodik forduló tippjei

Bernáth Csaba

DVSC–Gyirmót 3–0

Honvéd–Ferencváros 0–2

Paks–MTK 1–1

Mezőkövesd–Fehérvár 1–3

PAFC–Kisvárda 2–1

Újpest–ZTE 2–1

Szebeni István

DVSC–Gyirmót 2–1

Honvéd–Ferencváros 1–1

Paks–MTK 2–1

Mezőkövesd–Fehérvár 2–1

PAFC–Kisvárda 1–1

Újpest–ZTE 1–0

Az OTP Bank Liga 5. fordulójának eredményei

ZTE FC–Budapest Honvéd 1–3

Kisvárda–Mezőkövesd 2–0

Ferencváros–Debreceni VSC 4–2

Mol Fehérvár FC–MTK Budapest 2–1

Gyirmót–Puskás Akadémia 0–1

Paksi FC–Újpest FC 2–1

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában