deac

2021.08.20. 15:35

Orosz Marcell: az eddigi eredmények nem altatnak el minket

Az ifjú védő úgy véli, ha a Debreceni Egyetem alakulata megfelelően sáfárkodik a lehetőségeivel, újra diadalmaskodhat.

Fotó: Derencsényi István / deac.hu

Három fordulót követően a BKV Előre mellett csak a DEAC büszkélkedhet makulátlan mérleggel a labdarúgó NB III. Keleti csoportjában, hívja fel a figyelmet a debreceniek hivatalos honlapja. Sándor Tamás tanítványai sorrendben a Diósgyőr második csapatát (2-0), a Törökszentmiklóst (4-0) és a Hidasnémetit (7-0) múlták felül. A DEAC vasárnap 17.30-tól a Putnok otthonában folytathatja a menetelését.

A borsodiak jelenleg négy ponttal rendelkeznek, bár ebből hármat az MLSZ-től „kaptak”. Még az első játéknapon történt, hogy a hidasnémetiek nem tudtak kiállni a putnokiak ellen (a tizenkilenc főből álló keret nyolc tagjának nem volt rendben a játékengedélye), végül a szövetség úgy döntött, hogy Szala Ákos legénysége gazdagodik a három egységgel.

„Az eddigi eredménysorunk nem altathat el minket, hétvégén is maximális koncentrációra lesz szükség. Kemény meccsre számítok a putnokiak ellen, de jó helyzetkihasználással ismét nyerhetünk. Az előző mérkőzéseinken ült a játékunk, így hatalmas változtatásra nincs szükség. Védőként számomra külön pozitívum, hogy a bajnokságban még nem vették be a kapunkat”

– nyilatkozta Orosz Marcell a klubhonlapnak.

Fotó: Derencsényi István / deac.hu

A 21 esztendős játékos nemcsak hátul, hanem elöl is becsülettel teszi a dolgát, ezt támasztja alá a pontvadászatban szerzett két találata.

„Örülök a góljaimnak, főleg annak fényében, hogy az előző idényben nem tudtam beköszönni az NB II.-ben. Elégedett vagyok az eddigi teljesítményemmel, szeretnék hasonló szinten futballozni a folytatásban is” – mutatott rá a fiatal hátvéd.

Mint ismert, Bényei Balázs a Hidasnémetivel vívott bajnokin súlyosan megsérült, így rá a szakmai stáb sokáig nem számíthat.

„Balázs a pályán és az öltözőben egyaránt vezéregyéniségnek számít, emiatt nehéz feladatnak ígérkezik a pótlása. Abban bízunk, hogy minél hamarabb visszatérhet. Azt megerősíthetem, hogy érte is fogunk küzdeni a következő összecsapásainkon” – zárta mondandóját Orosz Marcell.

NB III Keleti csoport 4. forduló

Putnok FC-DEAC

2021. 08. 22. (vasárnap) 17.30, Putnoki Várady Béla Sportközpont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában