Labdarúgás

2021.08.19. 15:40

Győzelemre készül a DEAC II és a DASE is

A DEAC második csapata a Hajdúböszörmény, míg a DASE a Bocskai SE ellen lép pályára a megyei bajnokság 2. fordulójában.

Forrás: deac.hu

Döntetlennel indította a 2021/22-es bajnoki évet a DEAC II, ugyanis a szezonnyitón egy pontot szerzett az újonc Sportiskola otthonában – olvasható a deac.hu-n. – Az edzőmérkőzéseken nyújtott teljesítményünk alapján felszabadultabb, lendületesebb játékot vártam a fiúktól, s bár nem kezdtünk rosszul, a párharcokban olykor visszafogottak voltunk. Egyrészt csalódott vagyok, mert szombati riválisunkat nem sorolják a megye legjobb csapatai közé, így képesek lettünk volna a győzelemre, ugyanakkor örömmel tölt el, hogy idegenben szerzett ponttal tudtunk rajtolni – nyilatkozta a mérkőzést követően Katona László vezetőedző.

Most szombaton újabb kihívás vár a debreceniekre, a 2. fordulóban a Hajdúböszörmény együttese látogat a Sportcampusra. A vendégek az előző szezonban egyetlen csapatként nem tudtak pontot szerezni, így az utolsó helyen zárták a bajnokságot. A DEAC II kétszer találkozott a kék-fehérekkel, az első mérkőzést 10–0-ra, míg a másodikat 7–2-re nyerték meg. A hajdúböszörményiek az idei pontvadászatot sem indították jól, az első fordulóban háromgólos vereséget szenvedtek a Monostorpályitól.

DEAC II–Hajdúböszörmény

08.21. 17:00, DEAC Sportcampus

A DASE győzelemmel kezdte az új szezont, az agrárosok hátrányból fordítva 3–1-re múlták felül a Kaba együttesét. Kovács Miklós a mérkőzés után kiemelte, mindig különösen fontos, hogy egy csapat sikerrel vegye az első akadályt, s reméli, hogy csapata a folytatásban is hasonló teljesítménnyel rukkol ki.

A következő fordulóban Vámospércsre utaznak a debreceniek, szombaton a Bocskai vendégeként lépnek pályára. A kék-fehérek a Sárrétudvari otthonában egygólos vereséget szenvedtek a bajnoki nyitányon. Az előző szezonban kétszer találkozott a DASE a vámospércsi alakulattal: az első párharc döntetlennel zárult, de a második, gólokban gazdag összecsapáson is megszenvedtek ellenük, csak a mérkőzés hajrájában sikerült bebiztosítani a győzelmüket.

Bocskai SE–DASE

08.21. 17:00 Vámospércsi Sportpálya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában