Labdarúgás

2021.08.11. 10:42

A kis DEAC edzője bizakodva várja az új szezont

Katona László szerint csapata a bajnokság végére odaérhet a középmezőnybe.

Forrás: deac.hu

Végéhez ért a megye I.-es bajnokságban szereplő DEAC II felkészülése. Katona László tanítványai augusztus 14-én már tétmérkőzésen lépnek pályára, az első fordulóban a városi rivális Sportiskolához látogatnak – írja a deac.hu.

A kis DEAC vezetőedzője bizakodva várja a bajnoki rajtot, annak ellenére, hogy a csapat kerete jelentősen átalakult. – Többen eligazoltak, illetve befejezték a labdarúgást, de voltak érkezők is, az U19-ből heten kerültek fel, illetve igazoltunk új játékosokat. Ezen változások miatt viszonylag későn tudtuk elkezdeni a felkészülést, nagyjából három hét állt rendelkezésünkre a bajnoki rajtig. Próbáltuk tartalommal megtölteni ezt a rövid időszakot, s amit elterveztünk, sikerült elvégeznünk. Az edzőmérkőzések jól sikerültek, a Nyírbélteket és a Nyíradonyt sikerült legyőznünk. A Kaba ellen is jó mérkőzést játszottunk, a tartalékos felállás ellenére vezettünk két góllal, ám végül 3–2-ra alulmaradtunk.

„Ezeken a találkozókon biztató volt a játékunk, így annak ellenére optimistán tekintek a jövőbe, hogy fiatal csapattal vágunk neki a bajnokságnak.”

Szombaton már éles meccsen lépünk pályára, a Sportiskola otthonában kezdjük a szezont, majd a 2. fordulóban a Hajdúböszörményt fogadjuk, szeretnénk mindkét találkozót győzelemmel abszolválni. Van még mit csiszolni a játékunkon, de úgy érzem, szépen összeállt a csapat, reálisan nézve a középmezőnyben lehet a helyünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában