végül minden jól alakult

2021.07.18. 14:23

Mint menyasszony és vőlegény folytatódik Varga Kevin és Karádi Nóra törökországi kalandja

A pár életre szóló élményekkel gazdagodott.

Kevin és Nóra | Fotó: Karádi Nóra-archív

Tavaly szeptember elején jött a hír, hogy Varga Kevin, a DVSC saját nevelésű futballistája a török élvonalbeli Kasimpasa játékosaként folytatja tovább pályafutását. Vele tartott kedvese, Karádi Nóra is, aki jelenleg a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának mesterszakos hallgatója.

Nóri elárulta, hogy nem volt könnyű meghozni a döntést, hogy ő is Iszambulba költözzön Kevinnel. – Elég nehéz helyzet volt, hiszen pont akkor vettek fel egy marketingügynökséghez, aminek nagyon örültem. Már pont a papírokat írtuk volna alá, amikor megtudtuk, hogy adódott ez a lehetőség Kevinnek, az nem is volt kérdés, hogy ő elfogadja-e. Pár napunk volt az egészet átgondolni, végül úgy határoztunk, hogy én is megyek vele, és mint utólag kiderült jó döntésnek bizonyult, hiszen a vírus alatt nem igazán tudtam volna karantén nélkül kiutazni hozzá, amit egy állandó munkahely mellett viszont nem igazán tudtam volna kivitelezni – mondta.

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Támogatják őket

A két fiatal így egymásra utalva érkezett meg egy 15 milliós világvárosba, ahova Nóri elmondása alapján az elmúlt lassan egy év alatt már egészen sikerült beilleszkedniük. – Szerencsére az emberek nagyon kedvesek és segítőkészek, bár az sokszor nagyon rossz, hogy nem igazán beszélnek angolul, még a fiatalok között is egész kevesen. Eleinte szokatlan volt ekkora városban élni, hiszen mégiscsak többen laknak itt, mint egész Magyarországon, nagyobbak a távolságok is, több idő egyik helyről a másikra eljutni. Kellett egy kis idő, hogy megszokjuk ezt a nyüzsgést, bár mi nem a központban lakunk, ez a kerület nyugodtabb kicsit, sok a zöld övezet is. Hiába ketten vagyunk és csak egymásra számíthatunk, mert a klub szerencsére mindenben segít minket, ha bármilyen problémánk akadna – árulta el.

Kevin és Nóra | Fotó: Karádi Nóra-archív

Tanulmányi sikerek

Amíg Kevin edzésekre jár, addig Nóri a tanulmányaival foglalkozik nem is akárhogy, hiszen a legutóbbi Országos Tudományos Diákköri Konferencia tanulmányi versenyen különdíjban részesült. – A téli államvizsgám után jelentkeztem mesterképzésre, ami idén februárban indult. Korábban az alapszakos és februártól a mesteres óráim is mind online voltak a vírus miatt, illetve az OTDK is, így szerencsére könnyedén meg tudtam őket csinálni Isztambulból. Azt sajnálom, hogy nem élhettem át élőben az OTDK-t, hiszen mégis más lett volna úgy, de erre most a vírus miatt nem volt lehetőség – mondta, és hozzátette, ha visszatér a tantermi oktatás, akkor egészen biztosan nehezebb lesz kivitelezni, hogy részt vegyen az óráin, de azt is igyekszik majd megoldani.

Varga Kevin többek közt a debreceniek nagy örömére is bekerült a magyar válogatott Európa-bajnokságra nevezett keretébe, ahova a futballistát természetesen kedvese is elkísérte. – Még az Írország és Ciprus elleni edzőmérkőzésekre is ellátogattunk apukámmal. Aztán az Eb hatalmas élmény volt. Még sosem voltam olyan mérkőzésen, ahol 60 ezer ember szurkolt együtt, ahogy mondani szokás „hidegrázós” volt. Nagyon jó átélni és látni azt, hogy a sport szeretete mennyire össze tudja hozni az embereket. Végig nagyon szurkoltunk a családdal és a barátokkal Kevinnek és az egész csapatnak – elevenítette fel az élményeket.

Hatalmas meglepetés

A kontinenstornát követően a Kasimpasa futballistája két hét pihenőt kapott, ami alatt legalább olyan életre szóló élményekkel gazdagodtak, mint a Puskás Arénában. – Egy hetet otthon töltöttünk a családdal és a barátokkal, a másik héten pedig elmentünk közösen nyaralni. Az út második napjára szervezett Kevin egy fotózást, mondván, hogy legyen megörökítve emlék a nyaralásról. Mindent leszervezett már előre és a fotózás közben kérte meg a kezem. Nagyon meglepődtem és nagyon boldog voltam, természetesen a válasz nem is volt kérdés számomra – mondta Karádi Nóra, aki Varga Kevinnel már mint menyasszony és vőlegény vágnak bele a második közös isztambuli idényükbe.

Kevin mindent előre eltervezett, hogy meglepje kedvesét | Fotó: Karádi Nóra-archív

Bakos Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában