örömhírek

2021.07.02. 16:49

Gyermekáldás és hosszabbítás: izgalmasan kezdődött Hári Norbert nyara

Hári Norbertnek a babázáson és az előírt edzés elvégzésén kívül nincs sok ideje másra, de egyáltalán nem bánja.

Debrecen 20210403 Jégkorong Magyar Kupa döntő mérkőzés DEAC Hydro Fehérvár Foto Tumbász Hédi TUM Nemzeti Sport csapat öröm Hári János Hári Norbert

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Örömteli hetek állnak Hári Norbert mögött. A DEAC hokisa meghosszabbította szerződését a klubbal – immár hetedik szezonját kezdi majd meg Debrecenben – és június 19-én megszületett a kisfia. Az ifjú apukát svédországi otthonában érte utol a Hajdú-bihari Napló. (Norbert és fivére, János utánpótláskorú játékosként a skandináv államokban pallérozódtak, ezért annak idején az egész család kiköltözött Svédországba)

– Liam az éjszakai órákban jött a világra, szerencsére a szülés a legnagyobb rendben zajlott, a mama és ő is jól vannak – kezdte a legfontosabbal Hári. – Elővigyázatosságból néhány órát még a szülészeten maradtunk, de hétfőn délelőtt hazaengedtek bennünket. Bár legalább kilenc hónapunk volt felkészülni az érkezésére, de nagyon boldogok voltunk amikor megszületett. Most már nem mi vagyunk az elsők az életünkben, hanem a kisfiunk. Számunkra teljesen mindegy volt, hogy kisfiú vagy kislány lesz, a lényeg az volt, hogy egészséges legyen. A barátnőm már hamarabb visszatért Svédországba Debrecenből ezért az orvostól visszatérve videón hívott a hírrel, hogy kisfiunk lesz, arra a pillanatra egész életemben emlékezni fogok. Amikor kiválasztottuk a nevet az én fejemben két variáció volt, aztán a barátnőm javasolta a Liam nevet, és elsőre megtetszett: rövid, egyszerű nemzetközi név. Az apaság egy új kihívás az életemben, de nagyon élvezem. Külön szerencse, hogy Liam nyugodt kisfiú, nem sír sokat, éjszakánként is jól alszik, természetesen azért még felkel ha éhes, de ennek így kell lennie. Megosztjuk egymás között a munkát, aki éppen közelebb van Liamhoz az oldja meg a fürdetést, vagy a pelenkázást – osztotta meg meg Hári Norbert, aki naponta elvégzi az előírt edzésadagját, ám ezen kívül sok mindenre másra nincs ideje, hiszen lefoglalja a kisfia.

MSZ

Borítókép: Hári János és Hári Norbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában